Bevestiging bivak

Algemene voorwaarden

In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden die gelden ten aanzien van de deelname van uw kind aan onze activiteiten.

Algemene voorwaarden >

Aankomst

Het programma start op vrijdag 3 mei om 20:00 uur. Wij verwachten u om deze tijd samen met uw kind bij de blokhut. Wij verzoeken u vriendelijk om niet vroegtijdig het terrein te betreden.

Wij gaan er vanuit dat uw kind bij aankomst reeds gegeten heeft. Houd er verder rekening mee dat u circa een half uur aanwezig bent in de blokhut (inrichten slaapplek). Bezoek tijdens het bivak is niet gewenst. Dit stoort het programma en wekt heimwee op.

Vertrek

Het programma eindigt op zondag 5 mei om 14:00 uur. Wij ontvangen u om deze tijd graag weer op het terrein van de blokhut. Wij verzoeken u vriendelijk om niet vroegtijdig het terrein te betreden. Houd er verder rekening mee dat de centrale afsluiting tot circa 14:30 uur duurt.

Adres locatie

Het adres van de blokhut is:
De Kleffen 2a
5825 DA Overloon

(In te voeren in uw navigatiesysteem)

Bagagelijst

Klik hier voor de bagagelijst met alle spullen die uw kind nodig heeft gedurende het bivak.

Contact tijdens bivak

Tijdens het bivak zijn de coördinatoren bereikbaar via telefoonnummer 06 48 47 99 55. Wij verzoeken u om dit nummer alleen te bellen bij urgente situaties. Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen via het e-mailadres contactpersoon@skj.nl.

Gevonden voorwerpen

Is uw kind spullen kwijtgeraakt of vergeten? Neem dan contact met ons op.

Social media

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws tijdens het bivak van uw kind? Volg ons dan op Facebook (facebook.com/SKJnijmegen) en Instagram (@skjnijmegen). Hier plaatsen wij zo nu en dan een nieuwsbericht met foto’s.