Inschrijven klup

Inschrijfformulier

Data Klup

Elke Klup wordt aangekondigd via de nieuwspagina en op Facebook. Ouders die op de verzendlijst staan ontvangen automatisch een e-mail met een uitnodiging voor de eerstvolgende Klup.

Inschrijfprocedure

Alle inschrijvingen die vóór de officiële verwerkingsdatum binnen zijn krijgen dezelfde ‘voorrang’. Inschrijfformulieren die op of na de officiële verwerkingsdatum binnenkomen loten mee op volgorde van binnenkomst. U krijgt vervolgens zo snel mogelijk een bevestiging per e-mail als uw kind daadwerkelijk is ingeschreven. In deze e-mail leest u ook alle belangrijke informatie over de Klup-activiteit. 

Wat kost Klup?

De kosten voor een Klup stellen we per activiteit vast. In de meeste gevallen gaat het om een bedrag tussen de 2 en 5 euro. 

 

Verzendlijst

Als u uw kind inschrijft voor een activiteit, plaatsen wij u automatisch op de verzendlijst, zodat u op de hoogte blijft van alle activiteiten. U kunt zich ook zelf opgeven voor deze lijst door een e-mail te sturen naar contactpersoon@skj.nl. Vermeld hierbij uw contactgegevens en de naam en geboortedatum van elk kind. U ontvangt vervolgens een bevestiging. Zodra uw kind 13 jaar oud is ontvangt u geen e-mails meer (tenzij u nog een jonger kind heeft die bij ons gekoppeld is aan dit e-mailadres).