Bevestiging klup

Algemene voorwaarden

In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden die gelden ten aanzien van de deelname van uw kind aan onze activiteiten.

Algemene voorwaarden >

Aankomst

Het programma start op zondag 12 mei om 10:00 uur. Wij verwachten u om deze tijd met uw kind op de locatie (zie hieronder voor adres). 

Vertrek

Het programma eindigt om 13:30 uur. Wij ontvangen u om deze tijd graag weer op de locatie waar u uw kind ook gebracht heeft. 

Adres locatie

De locatie van de activiteit is in tuin Sfeer van Willems, Ploegweg 7 Wijchen. We hebben een strak gepland programma, zorg dus dat uw kind op tijd aanwezig is. 

Contact tijdens klup

Tijdens de klup-activiteit zijn de coördinatoren bereikbaar via telefoonnummer 06 48 47 99 55. Wij verzoeken u om dit nummer alleen te bellen bij urgente situaties. Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen via het e-mailadres contactpersoon@skj.nl.

Gevonden voorwerpen

Is uw kind spullen kwijtgeraakt of vergeten? Neem dan contact met ons op.

Social media

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de activiteiten die we organiseren? Volg ons dan op Facebook (facebook.com/SKJnijmegen) en Instagram (@skjnijmegen). Hier plaatsen wij zo nu en dan een nieuwsbericht met foto’s.in nn