Bevestiging klup

Algemene voorwaarden

In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden die gelden ten aanzien van de deelname van uw kind aan onze activiteiten.

Algemene voorwaarden >

Aankomst

Het programma start op zondag 26 maart om 15:00 uur. Wij verwachten u om deze tijd met uw kind op de locatie (zie hieronder voor adres). 

Vertrek

Het programma eindigt om 17:30 uur. Wij ontvangen u om deze tijd graag weer op de locatie waar u uw kind ook gebracht heeft. 

Adres locatie

De locatie van de activiteit is in het gebouw van Cordium, De Ruyterstraat 65 in Nijmegen. We hebben een strak gepland programma, zorg dus dat uw kind op tijd aanwezig is. 

Contact tijdens klup

Tijdens de klup-activiteit zijn de coördinatoren bereikbaar via telefoonnummer 06 48 47 99 55. Wij verzoeken u om dit nummer alleen te bellen bij urgente situaties. Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen via het e-mailadres contactpersoon@skj.nl.

Gevonden voorwerpen

Is uw kind spullen kwijtgeraakt of vergeten? Neem dan even contact met ons op.

Social media

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de activiteiten die we organiseren? Volg ons dan op Facebook (facebook.com/SKJnijmegen) en Instagram (@skjnijmegen). Hier plaatsen wij zo nu en dan een nieuwsbericht met foto’s.