Inschrijven minikamp

Inschrijfformulier

Data minikamp

De data van minikamp 2023 zijn als volgt:

Zondag 20 augustus t/m dinsdag 22 augustus  

Houd er bij de keuze van de kampweek rekening mee dat wij er vanuit gaan dat uw kind van begin tot eind kan deelnemen aan het betreffende kamp. Later brengen, eerder ophalen of tussendoor ophalen is in principe geen optie.

Inschrijfprocedure 

De inschrijvingsperiode gaat op 13 maart 2023 van start. Alle inschrijvingen t/m 17 maart tellen gelijk. Vanaf 18 maart verwerken we de inschrijvingen op volgorde van binnenkomst. U krijgt vervolgens in de periode eind maart/begin april een bevestiging per e-mail als uw kind daadwerkelijk is ingeschreven. In deze e-mail leest u ook alle belangrijke informatie over de kampweek. 

Loten bij teveel aanmeldingen
Indien we op de officiële verwerkingsdatum meer aanmeldingen hebben binnengekregen voor een kampweek dan dat er plekken zijn, volgt een loting. Kinderen die voor het eerst of voor het laatst meegaan (en al wel eerder zijn mee geweest op SKJ-kamp) loten niet mee. Deze inschrijvingen krijgen voorrang. Kinderen die worden uitgeloot, schuiven door naar de kampweek die als tweede keuze is geselecteerd. Indien u geen tweede keuze heeft aangegeven, plaatsen wij uw kind op de reservelijst van de kampweek die vol is. Deze volgorde bepalen we  eveneens door middel van een loting.

Verzendlijst

Als u uw kind inschrijft voor een activiteit, plaatsen wij u automatisch op de verzendlijst, zodat u op de hoogte blijft van alle activiteiten. U kunt zich ook zelf opgeven voor deze lijst door een e-mail te sturen naar contactpersoon@skj.nl. Vermeld hierbij uw contactgegevens en de naam en geboortedatum van elk kind. U ontvangt vervolgens een bevestiging. Zodra uw kind 13 jaar oud is ontvangt u geen e-mails meer (tenzij u nog een jonger kind heeft die bij ons gekoppeld is aan dit e-mailadres).

 

Wat kost minikamp? 

  • Tarief 1: ouders met een minimuminkomen betalen tenminste €30,- (excl. 0.36 cent transactiekosten)
  • Tarief 2: ouders met een modaal inkomen betalen tenminste €40,- (excl. 0.36 cent transactiekosten)
  • Tarief 3: ouders met een bovenmodaal inkomen betalen tenminste €55,- (excl. 0.36 cent transactiekosten)
  • Tarief 4: sponsortarief van tenminste €70,- indien u SKJ een extra warm hart toedraagt. (excl. 0.36 cent transactiekosten)

Betaling

Wij kunnen en willen niet nagaan onder welk tarief u valt. Dit gebeurt dus op basis van vertrouwen. Alleen onze penningmeester weet welk bedrag u kiest. Het inschrijfgeld dient op het moment van inschrijven te worden betaald. Pas dan is uw kind definitief ingeschreven. 

Stichting Leergeld

Ouders/verzorgers met een laag inkomen kunnen voor activiteiten van hun kinderen een vergoeding aanvragen via het kinderfonds van Stichting Leergeld Nijmegen. Wilt u hier gebruik van maken? Klik deze optie dan aan in het inschrijfformulier. U kunt de inschrijving vervolgens afronden zonder te betalen. Nadat u de bevestiging heeft ontvangen dat uw kind definitief mee kan in de gekozen week, ontvangt u via onze penningmeester een factuur. Deze kunt u vervolgens indienen bij Stichting Leergeld.

Klik hier voor meer informatie over Stichting Leergeld.