Bevestiging minikamp

Beste ouder/verzorger,

Met veel plezier bevestigen wij hierbij de deelname van uw kind aan SKJ-minikamp 2024!

Op deze pagina vindt u alle relevante informatie. Heeft u toch nog vragen? Neemt u dan gerust contact op met onze contactpersoon door te mailen naar contactpersoon@skj.nl.

Algemene voorwaarden

In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden die gelden ten aanzien van de inschrijving en de deelname van uw kind aan onze activiteiten.

Algemene voorwaarden >

Vooraf

Indien uw kind voor het eerst meegaat op kamp, neemt een van onze begeleiders contact met u op om een afspraak te maken voor een huisbezoek. Deze begeleider bezoekt u thuis om uitleg te geven, vragen te beantwoorden en kennis te maken met uw kind. Bij kinderen die al eens eerder zijn mee geweest op SKJ-kamp nemen we enkele weken voor aanvang van de kampweek telefonisch contact op, om de gegevens na te lopen en eventuele vragen te beantwoorden.

Aankomst

Het programma start op zondag 11 augustus om 11:15 uur. Wij verwachten u om deze tijd samen met uw kind bij de slagboom van het kampterrein. Wij verzoeken u vriendelijk om niet vroegtijdig het kampterrein te betreden.

Houd er rekening mee dat u circa een uur aanwezig bent op het kampterrein (opening en inrichten slaaptent). Bezoek tijdens de week is niet gewenst. Dit stoort het programma en wekt heimwee op.

Vertrek

Het programma eindigt op dinsdag 13 augustus om 12:00 uur. Wij ontvangen u om deze tijd graag weer bij de slagboom van het kampterrein. Wij verzoeken u vriendelijk om niet vroegtijdig het kampterrein te betreden. Houd er verder rekening mee dat u circa een uur aanwezig bent op het kampterrein (afsluiting en afscheid).  

Routebeschrijving

Het kampterrein bevindt zich in het bos nabij het dorp Heijen. Gedurende de kampweken zijn we hier nadrukkelijk te gast. Om de overlast voor inwoners van Heijen te minimaliseren, willen we u verzoeken om rustig te rijden door het dorp Heijen, de weg tussen Heijen en de slagboom en uiteraard ook op de bospaden. Klik hier voor de routebeschrijving naar het SKJ-kampterrein. 

Bagagelijst

Klik hier voor de bagagelijst met alle spullen die uw kind nodig heeft gedurende de kampweek.

Contact tijdens de kampweek

Tijdens minikamp is onze contactpersoon bereikbaar via telefoonnummer 06 48 47 99 55. Indien noodzakelijk kan hij contact opnemen met de hoofdleiding die op het kampterrein aanwezig is.

Gevonden voorwerpen

Is uw kind spullen kwijtgeraakt of vergeten? Stuur dan uiterlijk woensdag 21 augustus een e-mail naar onze contactpersoon met een duidelijke beschrijving van de voorwerpen die u mist. Indien de betreffende voorwerpen gevonden zijn, spreekt de contactpersoon met u af wanneer u langs kunt komen om deze op te halen (richtdatum is vrijdag 23 augustus). Na vrijdag 23 augustus brengen we de overgebleven spullen naar het goede doel.

Social media

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws tijdens de kampweek van uw kind? Volg ons dan op Facebook (www.facebook.com/SKJnijmegen) en Instagram (@skjnijmegen). Hier plaatsen wij zo nu en dan een nieuwsbericht met foto’s.