Bevestiging zomerkamp

Beste ouder/verzorger,

Met veel plezier bevestigen wij hierbij de deelname van uw kind aan SKJ-zomerkamp 2023!

Op deze pagina vindt u alle relevante informatie. Heeft u toch nog vragen? Neemt u dan gerust contact op met onze contactpersoon door te mailen naar contactpersoon@skj.nl.

Algemene voorwaarden

In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden die gelden ten aanzien van de inschrijving en de deelname van uw kind aan onze activiteiten.

Algemene voorwaarden >

Vooraf

Indien uw kind voor het eerst meegaat op kamp, neemt een van onze begeleiders contact met u op om een afspraak te maken voor een huisbezoek. Deze begeleider bezoekt u thuis om uitleg te geven, vragen te beantwoorden en kennis te maken met uw kind. Bij kinderen die al eens eerder zijn mee geweest op SKJ-kamp nemen we enkele weken voor aanvang van de kampweek telefonisch contact op, om de gegevens na te lopen en eventuele vragen te beantwoorden.

Aankomst

Data kampweken:

  • Week 1: zondag 23 juli t/m vrijdag 28 juli
  • Week 2: zondag 30 juli t/m vrijdag 4 augustus 
  • Week 3: zondag 6 augustus t/m vrijdag 11 augustus 
  • Week 4: zondag 13 augustus t/m vrijdag 18 augustus 
 

Het programma start op de zondag om 13:15 uur. (Kijk goed naar de startdatum behorend bij de kampweek die aan u bevestigd is!)

Wij verwachten u om deze tijd samen met uw kind bij de slagboom van het kampterrein. Wij verzoeken u vriendelijk om niet vroegtijdig het kampterrein te betreden.

Wij gaan er vanuit dat uw kind bij aankomst reeds geluncht heeft. Houd er verder rekening mee dat u circa een uur aanwezig bent op het kampterrein (opening en inrichten slaaptent). Bezoek tijdens de week is niet gewenst. Dit stoort het programma en wekt heimwee op.

Vertrek

Het programma eindigt op de vrijdag om 12:00 uur(Kijk goed naar de einddatum behorend bij de kampweek die aan u bevestigd is!) 

Wij ontvangen u om deze tijd graag weer bij de slagboom van het kampterrein. Wij verzoeken u vriendelijk om niet vroegtijdig het kampterrein te betreden. Houd er verder rekening mee dat u circa een uur aanwezig bent op het kampterrein (afsluiting en afscheid).

Routebeschrijving

Klik hier voor de routebeschrijving naar het SKJ-kampterrein.

Bagagelijst

Klik hier voor de bagagelijst met alle spullen die uw kind nodig heeft gedurende de kampweek.

Postadres

U kunt uw kind een kaartje sturen! Verstuur deze kaart dan wel al direct nadat u uw kind heeft weggebracht. Bij kaarten die later verstuurd worden bestaat de kans dat ze te laat bij ons aankomen. Het postadres tijdens de kampweek:

SKJ-kampterrein de Blak
Poste restante (Bruna Gennep)
Zandstraat 56b
6591 DD Gennep

Contact tijdens de kampweek

Tijdens de zomerkampweek is onze contactpersoon bereikbaar via telefoonnummer 06 48 47 99 55. Indien noodzakelijk kan hij contact opnemen met de hoofdleiding die op het kampterrein aanwezig is.

Gevonden voorwerpen

Is uw kind spullen kwijtgeraakt of vergeten? Stuur dan uiterlijk woensdag 30 augustus een e-mail naar onze contactpersoon met een duidelijke beschrijving van de voorwerpen die u mist. Indien de betreffende voorwerpen gevonden zijn, spreekt de contactpersoon met u af wanneer u langs kunt komen om deze op te halen (richtdatum is vrijdag 1 september). Na vrijdag 1 september brengen we de overgebleven spullen naar het goede doel.

Social media

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws tijdens de kampweek van uw kind? Volg ons dan op Facebook (www.facebook.com/SKJnijmegen) en Instagram (@skjnijmegen). Hier plaatsen wij zo nu en dan een nieuwsbericht met foto’s.