Inschrijven voor klup

Data Klup

Elke Klup wordt aangekondigd via de nieuwspagina en op Facebook. Ouders die op de mailing-lijst staan ontvangen automatisch een e-mail met een uitnodiging voor de eerstvolgende Klup.

Digitaal inschrijfformulier

Er is nog geen nieuwe Klup-activiteit gepland.

Inschrijfprocedure

Alle inschrijvingen die vóór de officiële verwerkingsdatum binnen zijn krijgen dezelfde 'voorrang'. Inschrijfformulieren die op of na de officiële verwerkingsdatum binnenkomen loten mee op volgorde van binnenkomst. U krijgt vervolgens zo snel mogelijk een bevestiging per e-mail als uw kind daadwerkelijk is ingeschreven. In deze e-mail leest u ook alle belangrijke informatie over de Klup-activiteit. 

Wat kost Klup?

De kosten voor een Klup stellen we per activiteit vast. In de meeste gevallen gaat het om een bedrag tussen de 2 en 5 euro. 

Mailing-lijst

Als u uw kind inschrijft voor een activiteit, plaatsen wij u automatisch op de mailing-lijst, zodat u op de hoogte blijft van alle activiteiten. U kunt zich ook zelf opgeven voor deze mailing-lijst door een e-mail te sturen naar contactpersoon@skj.nl. Vermeld hierbij uw contactgegevens en de naam en geboortedatum van elk kind. U ontvang vervolgens een bevestiging. Zodra uw kind 13 jaar oud is ontvangt u geen e-mails meer (tenzij u nog een jonger kind heeft die gekoppeld is aan dit e-mailadres).

Privacy 

Onze actuele privacyverklaring vindt u onderaan de website.