Inschrijven voor klup

Data Klup

Elke Klup wordt aangekondigd via de nieuwspagina en op Facebook. Ouders die op de mailing-lijst staan ontvangen automatisch een e-mail met een uitnodiging voor de eerstvolgende Klup.

Digitaal inschrijfformulier

Klik hier om uw kind in te schrijven voor de aankomende Klup-activiteit (zondag 19 januari). 

Inschrijfprocedure

Alle inschrijvingen die vóór de officiële verwerkingsdatum binnen zijn krijgen dezelfde 'voorrang'. Inschrijfformulieren die op of na de officiële verwerkingsdatum binnenkomen loten mee op volgorde van binnenkomst. U krijgt vervolgens zo snel mogelijk een bevestiging per e-mail als uw kind daadwerkelijk is ingeschreven. In deze e-mail leest u ook alle belangrijke informatie over de Klup-activiteit. 

Wat kost Klup?

De kosten voor een Klup stellen we per activiteit vast. In de meeste gevallen gaat het om een bedrag tussen de 2 en 5 euro. 

Mailing-lijst

Als u uw kind inschrijft voor een activiteit, wordt u automatisch op de mailing-lijst geplaatst. U kunt zich ook opgeven voor de mailing-lijst door een e-mail te sturen naar contactpersoon@skj.nl. Vermeld in de e-mail uw contactgegevens en de naam en geboortedatum van elk kind. U ontvangt vervolgens een bevestiging. 

Privacy 

Onze actuele privacyverklaring vindt u onderaan de website.