Klup

Knutselen, naar de speeltuin, spelletjes doen, een film maken, bowlen... Dat is Klup!

Ongeveer drie keer per jaar organiseert SKJ een leuke dagactiviteit voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Dit doen we zodat het wachten op ons zomerkamp en op de bivakken wat draaglijker wordt en natuurlijk omdat het erg gezellig is!

De activiteiten vinden altijd plaats in een weekend en variëren van een knutselmiddag tot een bosspel of een vette disco. Wij zorgen hierbij voor limonade en hapjes. Soms sluiten we af met een lekkere avondmaaltijd. 

Op de nieuwspagina en de kalender van SKJ is te lezen wanneer de volgende Klup-activiteit plaatsvindt. Kinderen die op de mailinglist van SKJ staan, ontvangen automatisch een mail met een uitnodiging. De kosten voor Klup variëren van ongeveer 2 tot 5 euro per kind, afhankelijk van de activiteit. Wij vinden het erg leuk als we nieuwe gezichten zien, dus nodig al je vriendjes, vriendinnetjes, buurkinderen, broertjes en zusjes uit!

Bereikbaarheid
Tijdens een activiteit kunt u bij spoed contact opnemen met de coördinatie. Het centrale telefoonnummer vindt u op de contactpagina.

Onze vrijwilligers
Klik hier voor meer informatie over de vrijwilligers die de Klup-activiteiten organiseren.

Inschrijven?
Klik snel door naar de inschrijfpagina.