Klup

Knutselen, naar de speeltuin, spelletjes doen, een film maken, bowlen... Dat is Klup!

Zo'n drie keer per jaar organiseert SKJ een leuke dagactiviteit voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Dit doen we om het wachten op zomerkamp en de bivakken wat draaglijker te maken, kinderen kennis te laten maken met SKJ en natuurlijk omdat het gewoon heel gezellig is. Klup is een mooie manier om SKJ beter te leren kennen, ook als uw kind nog onbekend is met SKJ.

De activiteiten vinden altijd plaats in een weekend en variëren van een knutselmiddag tot een bosspel of een vette disco. Wij zorgen hierbij voor limonade en hapjes. Soms sluiten we af met een lekkere maaltijd.

Op de nieuwspagina en de kalender van SKJ is te lezen wanneer de volgende Klup-activiteit plaatsvindt. Kinderen die op de mailinglist van SKJ staan, ontvangen automatisch een mail met een uitnodiging. De kosten voor Klup variëren van ongeveer 2 tot 5 euro per kind, afhankelijk van de activiteit. 

Bereikbaarheid

Tijdens een activiteit kunt u bij spoed contact opnemen met de coördinatie. Het centrale telefoonnummer vindt u op de contactpagina.

Onze vrijwilligers 

Klik hier voor meer informatie over de vrijwilligers die de Klup-activiteiten organiseren.

Inschrijven? 

Klik snel door naar de inschrijfpagina.