Klup

Een paar keer per jaar organiseert SKJ een leuke dagactiviteit voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar uit het reguliere basisonderwijs. Dit maakt het wachten op de kampen en de bivakken wat draaglijker en is een leuke manier om elkaar door het jaar heen wat vaker te zien. 

Ook tijdens klup zorgen we voor een gevarieerd programma met spellen, theater en heel veel gezelligheid. Klup is tevens een laagdrempelige manier om kennis te maken met SKJ.

Inschrijven

Wil uw kind ook een keer meedoen met klup? Klik dan op onderstaande knop om naar de inschrijfpagina te gaan!

Programma

De klupactiviteiten zijn zeer veelzijdig: we trekken regelmatig de natuur in, maar organiseren ook middagen in onze eigen kelder. Hier hebben we alle ruimte voor spelletjes, disco’s, theater en tal van andere activiteiten. Soms is er een thema, en met een beetje geluk krijgen we dan bezoek van figuren die we nog kennen van oude zomerkampen of bivakken. Heel vertrouwd, net als de unieke sfeer die ook bij de klup-activiteiten zo kenmerkend is!

Bereikbaarheid

Tijdens klup kunt u contact opnemen met onze vaste contactpersoon. De contactgegevens vindt u in de bevestiging van de inschrijving en op de contactpagina. Indien nodig neemt de contactpersoon direct contact op met de coördinatoren van de activiteit. Bij een noodgeval kan de contactpersoon u tevens helpen om rechtstreeks in contact te komen met een van de coördinatoren en/of uw kind. 

Voor kinderen is een mobiele telefoon tijdens klup niet toegestaan.