Steun ons

Er zijn verschillende manieren waarop u SKJ kunt ondersteunen. Met uw (financiële) bijdrage kunnen wij nog meer mooie dingen doen voor al die kinderen die jaarlijks deelnemen aan onze activiteiten.

Vrienden van de SKJ

Voor (oud-)leden van SKJ of mensen die ooit als kind zijn mee geweest is er de Vrienden van de SKJ. Contributie aan de Vrienden van de SKJ wordt gebruikt om spullen te kopen. Zo is er in het verleden een nieuwe tafelvoetbaltafel, een expositie over het 25-jarig bestaan van SKJ en een nieuwe disco-installatie gefinancierd. Interesse? Stuur dan een mailtje naar contactpersoon@skj.nl.

 

Sponsortarief zomerkamp en bivak

Ouders van wie de kinderen meegaan op kamp of bivak kunnen er voor kiezen het speciale sponsortarief te betalen. Zij betalen dan meer dan de kostprijs van de activiteit. Door te kiezen voor het hoogste tarief, maakt u het mogelijk dat wij een deel van de kosten voor een kind uit het laagste tarief kunnen compenseren. Ook ondersteunt u hiermee bestaande en nieuwe initiatieven. 

Sponsoring in materialen 

Bij alles wat we doen gebruiken we veel materialen. Denk alleen al aan de decors en de spellen die we jaarlijks maken en alles wat nodig is om het inventaris te onderhouden. Materialen als hout en verf kunnen we dan ook goed gebruiken, evenals gereedschap. Misschien heeft u vanuit uw bedrijf spullen over die u wilt schenken of liggen er bij u thuis materialen die over zijn? Dan houden wij ons aanbevolen!

Eenmalige donatie

Als u SKJ financieel wilt steunen middels een eenmalige donatie, kan dit op twee manieren:

  • Door online uw donatie te doen via het onderstaande formulier;
  • Door een bedrag over te maken op bankrekening nr. NL50 ABNA 0520 6152 47 t.n.v. Vereniging voor Sociaal Kultureel Jeugdwerk te Nijmegen onder vermelding van donatie en uw naam.
Donatieformulier
Uw donatiebedrag

Uw donatie komt zeer goed terecht: hiermee investeren we in nieuwe activiteiten en onderhouden we onze materialen. Daarnaast maakt u het zo mogelijk dat ook de kinderen kunnen deelnemen waarvan de ouders de kosten van een activiteit niet kunnen opbrengen.