Verhuur klupruimte

Bent u op zoek naar een leuke plek voor een kinderfeestje? De SKJ-kelder (Van Slichtenhorststraat 79) is te huur voor kinderfeestjes voor basisschoolleerlingen! De feestruimte is voorzien van een DJ-installatie, discolampen, een tafelvoetbaltafel en genoeg ruimte om een spetterend feest te geven of een spelletjesmiddag te organiseren!

Ideaal als er thuis te weinig ruimte is voor een feestje of als u bang bent voor cola op het tapijt... In de SKJ-ruimte kan goed gefeest worden! In de kelder is een eenvoudig keukenblok, een toilet en een koelkast. Verder zijn er veel tafels en stoelen, zodat het mogelijk is de ruimte naar eigen inzicht in te delen.

Voorwaarden

Kinderfeestjes dienen uiterlijk om 22:00 uur afgelopen te zijn. De huur van de ruimte bedraagt 60 euro per dag. Daarnaast betaalt u een borg van 50 euro, die u retour krijgt wanneer de kelder in goede, schone staat is achtergelaten.

Van mei tot en met augustus wordt de kelder niet verhuurd, omdat SKJ de kelder dan zelf nodig heeft voor activiteiten.

Reserveren?

Voor meer informatie of voor het reserveren van de ruimte neemt u contact op met de beheerder, door een mail te sturen naar: verhuur@skj.nl. Heeft u speciale wensen, dan kunt u deze natuurlijk altijd met de beheerder bespreken.