Verhuur SKJ-KELDER

Bent u op zoek naar een leuke plek voor een kinderfeestje? De SKJ-kelder (Van Slichtenhorststraat 79) is te huur voor kinderfeestjes voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar! De feestruimte is voorzien van een muziekinstallatie, discolampen, een tafelvoetbaltafel en genoeg ruimte om een spetterend feest of spelletjesmiddag te organiseren. Ideaal als er thuis te weinig ruimte is voor een feestje of als u bang bent voor cola op het tapijt... In de kelder zijn een eenvoudig keukenblok, een toilet en een koelkast aanwezig. Verder staan er veel tafels en stoelen waarmee de ruimte naar eigen inzicht in te richten is.

Voorwaarden

Kinderfeestjes dienen uiterlijk om 22:00 uur afgelopen te zijn. De huur van de ruimte bedraagt €60,- per dag. Daarnaast betaalt u een borg van €50,-, die u retour krijgt wanneer de kelder in goede, schone staat is achtergelaten.

Van mei tot en met augustus verhuren wij de kelder niet in verband met andere activiteiten.

Reserveren?

Voor meer informatie of voor het reserveren van de ruimte neemt u contact op met de beheerder, door een mail te sturen naar: verhuur@skj.nl. Heeft u speciale wensen, dan kunt u deze natuurlijk altijd met de beheerder bespreken.