Vereniging

SKJ (Vereniging voor Sociaal Kultureel Jeugdwerk) bestaat uit een enthousiaste groep vrijwilligers die zich al sinds 1983 met plezier inzet om kinderen een leuke tijd te bezorgen. De officiƫle doelstelling luidt:

SKJ stelt zich ten doel aan kinderen, van zes tot en met twaalf jaar, in hun vrije tijd voor hun ontspanning en ontplooiing gevarieerde mogelijkheden tot spelen te bieden. Zij tracht dit te bereiken door het organiseren van activiteiten in groepsverband.

De vereniging kenmerkt zich als een organisatie waarin enthousiasme, inzet en gedrevenheid centraal staan. Al onze vrijwilligers zetten zich vol in om er mooie kampweken, bivaks en Klup-activiteiten van te maken. Inzet en teamgeest zijn hierbij belangrijk, evenals een gezonde dosis humor en flexibiliteit.

Binnen de vereniging is er alle ruimte om je als vrijwilliger breed te ontwikkelen: in de diverse besturen en commissies bereiden we gedurende het jaar de talloze kinder- en leidingactiviteiten voor. Dit biedt vrijwilligers de mogelijkheid om bestuurservaring op te doen, creatieve kanten te ontdekken en een breed scala aan activiteiten te organiseren.

Naast de activiteiten die we organiseren voor kinderen, biedt SKJ ook tal van activiteiten voor de vrijwilligers zelf. Denk hierbij aan borrels, feestjes, de betere barbecue en weekendjes weg.

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij SKJ? Interesse om vrijwilliger te worden en zodoende lid te worden van onze vereniging? Klik dan hier!