Zomerkamp

SKJ organiseert elke zomer 4 onvergetelijke kinderkampen voor kinderen vanaf 6 jaar in de bosrijke omgeving van Noord-Limburg. De zomerkampen zijn bedoeld voor kinderen die een vorm van regulier basisonderwijs volgen, waarbij we ons specifiek richten op de regio Nijmegen. Voor kinderen van 6 en 7 jaar oud organiseren wij daarnaast een speciaal minikamp. Informatie over minikamp vindt u hier.

Programma

SKJ-zomerkamp bestaat al sinds 1983 en onderscheidt zich van andere kinderkampen door de betaalbaarheid en het open karakter. Onze kampen staan bekend om de spectaculaire thema’s met toneel, het gevarieerde programma en het gezellige tentenkamp waar wij ons 6 dagen lang in een andere wereld bevinden. We wisselen klassieke spellen zoals Rocky Mountains en Levend Stratego af met nieuwe activiteiten en zorgen ervoor dat elk jaar weer verrassend is. We houden hierbij rekening met de verschillende leeftijden en werken volgens een vaste structuur. Een formule die werkt, wat wel blijkt uit het feit dat we de meeste kinderen jarenlang terugzien. Eén ding is dan ook zeker: uw kind gaat SKJ-zomerkamp niet snel vergeten!

Voorlichting en kennismaking

Voor het eerst op kamp gaan, is voor veel kinderen (en ouders) spannend. Daarom geven wij u en uw kind vooraf graag een goede voorlichting. Een ervaren begeleider die meegaat in de betreffende kampweek bezoekt u daarom thuis om uitleg te geven, vragen te beantwoorden en kennis te maken met uw kind. Bij kinderen die al eens eerder mee zijn geweest op SKJ-kamp nemen we enkele weken voor aanvang van de kampweek telefonisch contact op, om de gegevens na te lopen en eventuele vragen te beantwoorden. Heeft u op een ander moment vragen? Neem dan contact op met onze contactpersoon

Onze vrijwilligers

Klik hier voor meer informatie over de vrijwilligers die de zomerkampen organiseren.

Inschrijven?

Klik snel door naar de inschrijfpagina.