Zomerkamp

SKJ organiseert elke zomer 4 onvergetelijke kinderkampen voor kinderen vanaf 6 jaar in de bosrijke omgeving van Noord-Limburg. De zomerkampen zijn bedoeld voor kinderen, met name uit de regio Nijmegen, die een vorm van regulier basisonderwijs volgen. Voor kinderen van 6 en 7 jaar oud organiseren wij daarnaast een speciaal minikamp. Informatie over minikamp vindt u hier.

SKJ-zomerkamp bestaat al sinds 1983 en onderscheidt zich van andere kinderkampen door de betaalbaarheid en het open karakter. Onze kampen staan bekend om de spectaculaire thema’s met toneel, het gevarieerde programma en het gezellige tentenkamp waar wij ons 6 dagen lang in een andere wereld bevinden. Uw kind zal SKJ-zomerkamp niet snel vergeten!

Voor het eerst mee?

Voor het eerst op kamp gaan, is voor veel kinderen (en ouders) spannend. Daarom geven wij u en uw kind vooraf graag een goede voorlichting. Een ervaren begeleider die meegaat in de betreffende kampweek bezoekt u daarom thuis om uitleg te geven, vragen te beantwoorden en kennis te maken met uw kind.

Bij kinderen die al eens eerder zijn mee geweest op SKJ-kamp nemen we enkele weken voor aanvang van de kampweek telefonisch contact op, om de gegevens na te lopen en eventuele vragen te beantwoorden.

Onze vrijwilligers

Klik hier voor meer informatie over de vrijwilligers die de zomerkampen organiseren.

Inschrijven?

Klik snel door naar de inschrijfpagina.