Zomerkamp

SKJ organiseert elke zomer 4 onvergetelijke kinderkampen voor kinderen vanaf 6 jaar in de bosrijke omgeving van Noord-Limburg. De zomerkampen zijn bedoeld voor kinderen, met name uit de regio Nijmegen, die een vorm van regulier basisonderwijs volgen. Voor kinderen van 6 en 7 jaar oud organiseren wij daarnaast een speciaal minikamp. Informatie over minikamp vindt u hier.

SKJ-zomerkamp bestaat al sinds 1983 en onderscheidt zich van andere kinderkampen door de betaalbaarheid en het open karakter. Onze kampen staan bekend om de spectaculaire thema’s, het gevarieerde programma en het gezellige tentenkamp waar wij ons 6 dagen lang in een andere wereld bevinden. Uw kind zal SKJ-zomerkamp niet snel vergeten!

Voor het eerst mee?

Voor het eerst op kamp gaan, is voor veel kinderen (en hun ouders) spannend. Daarom geven wij u en uw kind vooraf een goede voorlichting. Zo zal een ervaren begeleider uit de kampweek u thuis bezoeken om uitleg te geven, vragen te beantwoorden en kennis te maken met uw kind.

Bovendien organiseert SKJ jaarlijks een informatieavond, waar u kennis kunt maken met SKJ en onze vrijwilligers. Aan de hand van foto’s en verhalen krijgt u een goede indruk van kamp. Ook is dit bij uitstek de gelegenheid voor het stellen van vragen. De datum van de informatieavond wordt een aantal weken voor aanvang bekend gemaakt op onze website.

Onze vrijwilligers

Klik hier voor meer informatie over de vrijwilligers die de zomerkampen organiseren.

Inschrijven?

Klik snel door naar de inschrijfpagina.