Bereikbaarheid

Contact tijdens kamp

Tijdens kamp kunt u contact opnemen met onze vaste contactpersoon. De contactgegevens vindt u in de bevestiging van de inschrijving en op de contactpagina. Indien nodig neemt de contactpersoon direct contact op met de hoofdleiders op het kampterrein. Bij een noodgeval kan de contactpersoon u tevens helpen om rechtstreeks in contact te komen met een van de hoofdleiders en/of uw kind. 

Voor kinderen is een mobiele telefoon op het kampterrein niet toegestaan. 

Informatie tijdens kamp

We werken met het principe geen nieuws is goed nieuws. Indien nodig nemen wij uiteraard direct contact met u op. Het is dan ook niet nodig om uit eigen beweging contact te zoeken met de contactpersoon om na te gaan of alles wel goed gaat met uw kind.

Wij begrijpen echter volledig dat u erg nieuwsgierig bent hoe het uw kind op kamp vergaat. Volg daarom onze social-media-kanalen (Facebook en Instagram). Op deze pagina's geven we zo nu en dan een update (inclusief foto's) over de kampweek die gaande is. Zeer urgente informatie delen wij zo nodig ook via de website.

Informatie aan het eind van kamp

Bij het ophalen van uw kind volgt een afsluitend programma. We nemen u o.a. mee in de verhaallijn en brengen u tevens op de hoogte van de belangrijkste gebeurtenissen. Waar nodig informeren wij u daarna nog persoonlijk over de vraag hoe het met uw kind is gegaan. De rest hoort u ongetwijfeld van uw kind zelf op weg naar huis!

Het sturen van een kaartje

Het is mogelijk om een kaartje naar uw kind te sturen (dit geldt niet voor minikamp). Verstuur deze kaart dan wel al direct nadat u uw kind heeft weggebracht. Bij kaarten die later verstuurd worden bestaat de kans dat ze te laat bij ons aankomen. Het postadres vindt u in de bevestiging van de inschrijving.