Minikamp

Voor kinderen van 6 en 7 jaar oud is er minikamp. Dit kamp wordt speciaal georganiseerd om de jonge kinderen te laten wennen aan het zomerkamp. Wanneer uw kind 7 jaar oud is, kunt u kiezen tussen minikamp en het reguliere zomerkamp.

Programma

Een aantal dingen gaan net even anders op minikamp. Zo zijn er in totaal 32 kinderen en 16 begeleiders en duurt het kamp maar 3 dagen. Zowel overdag als ’s nachts behouden we dezelfde groepen van 8 kinderen per groep, met dezelfde twee begeleiders. Het wassen doen alle kinderen samen in onze grote witte tent. De begeleiders die bij de kinderen slapen helpen ze hierbij. Nadat de kinderen in de tenten liggen, blijven er begeleiders met lampjes in de buurt. Uiteraard heeft ook minikamp een gevarieerd en spannend programma vol spellen en toneel. Het geheel is goed afgestemd op de belevingswereld van 6- en 7-jarigen, evenals de structuur en het ritme tijdens de dagen.

Voorlichting en kennismaking

Minikamp is de ideale manier om de activiteiten van SKJ te leren kennen, te oefenen met kamperen en te ontdekken hoe leuk het voor uw kind is om met ons mee op zomerkamp te gaan. Natuurlijk is het wel spannend, zowel voor uw kind als voor uzelf! Daarom besteden we veel aandacht aan duidelijke voorlichting en komt een van de begeleiders van minikamp vooraf op huisbezoek. Een fijne manier om vast iemand van SKJ te leren kennen en te horen hoe het allemaal in z'n werk gaat op kamp. Tijdens het bezoek is er alle ruimte voor het stellen van vragen, vertelt de begeleider meer over het programma en spreekt u samen de informatie op het inschrijfformulier door. Heeft u op een ander moment vragen? Neem dan contact op met onze contactpersoon.

Onze vrijwilligers

Klik hier voor meer informatie over de vrijwilligers die de zomerkampen organiseren.

Inschrijven? 

Klik snel door naar de inschrijfpagina.