Voor vertrek

Alle informatie die u nodig heeft voordat uw kind op kamp gaat, kunt u terugvinden op de bevestigingsbrief. Hieronder volgt een korte samenvatting. Heeft u verder nog vragen? Neem dan gerust contact op met de contactpersoon van SKJ.

Elektronische apparatuur

Digitale fototoestellen, mp3-spelers, mobiele telefoons, spelcomputers en andere elektronica zijn op kamp niet toegestaan. De begeleiders maken foto’s en deze worden na afloop op de website geplaatst. Ook vindt u tussendoor updates op onze Facebook-pagina.

Paklijst

Nadat de inschrijving van uw kind is voltooid, ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met hierbij een paklijst. Hierop staat aangegeven wat er meegenomen dient te worden op kamp. 

Snoep & zakgeld

Snoep mag worden meegenomen. We verwachten dan wel dat kinderen dit met elkaar delen. Als uw kind jarig is op kamp, mag er uiteraard getrakteerd worden. Het meenemen van zakgeld is niet nodig, want in het bos is er niets te koop.

Vervoer

Wij gaan ervan uit dat u zelf zorgt voor vervoer van uw kind. Mocht het niet lukken om vervoer te regelen, dan kunt u dit aangeven tijdens het huisbezoek/telefonische contactmoment met een begeleider van de betreffende kampweek.