Voor vertrek

Alle informatie die u nodig heeft voordat uw kind op kamp gaat, kunt u terugvinden op de bevestigingsbrief. Hieronder volgt een korte samenvatting. Heeft u verder nog vragen? Neem dan gerust contact op met de contactpersoon van SKJ.

Elektronische apparatuur

Digitale fototoestellen, mp3-spelers, mobiele telefoons, spelcomputers en andere elektronica zijn op kamp niet toegestaan. De begeleiders maken foto’s en deze worden na afloop op de website geplaatst. Ook vindt u tussendoor updates op onze Facebook- en Instagram-pagina.

Paklijst

Nadat de inschrijving van uw kind is voltooid, ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging van de inschrijving met daarbij een paklijst als bijlage. Hierop staat beschreven wat er meegenomen moet worden op kamp. 

Snoep & zakgeld

Uw kind mag snoep meenemen, maar we willen u wel verzoeken om het bij een normale hoeveelheid te houden. Ook verwachten we dat kinderen hun snoepjes met elkaar delen. Als uw kind jarig is op kamp, mag er uiteraard getrakteerd worden. Het meenemen van zakgeld is niet nodig, want in het bos is immers niets te koop. 

Vervoer

Wij gaan ervan uit dat u zelf zorgt voor vervoer van uw kind. Mocht het niet lukken om vervoer te regelen, dan kunt u dit aangeven tijdens het huisbezoek/telefonische contactmoment met een begeleider van de betreffende kampweek.